Τα νέα χαράτσια των τελών ύδρευσης... αφίχθησαν

2016-07-23 11:06
Εδώ και μερικές μέρες έχουν αρχίσει και έρχονται οι πρώτοι λογαριασμοί των τελών ύδρευσης.
Πολύ γρήγορα αποκαλύφθηκε ο πραγματικός σκοπός των νέων τιμολογιακών πολιτικών που εφάρμοσε ο Δήμος Γορτυνίας, με την σύμφωνη γνώμη ΟΛΩΝ των δημοτικών συμβούλων και αυτών ακόμα που εκλέγονται στην περιοχή μας.
 
Δυστυχώς οι ενστάσεις των κατοίκων του Βαλτεσινίκου αποδεικνύονται 100% αληθείς μια και τα ποσά είναι γενικώς αυξημένα κααι σε μερικές φορές κοντά στα 500 ευρώ!!!!!!
 
Η Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων Βαλτεσινίκου συλλέγει πληροφορίες και σύντομα θα ανακοινώσει τρόπο αντίδρασης στο νέο αυτό "χαράτσι". Πέρα και έξω φυσικά απο την ήδη υπάρχουσα διοικητική διαδικασία που είναι σε εξέλιξη.
 
Όποιοι συμπολίτες μας επιθυμούν να συνδράμουν το έργο μας, παρακαλούνται να βγάλουν φωτοτυπία τον λογαριασμό τους και να τον παραδώσουν σε κάποιο απο τα μέλη της Επιτροπής ή να το διαβιβάσουν στο 
e-mail:synt.epitr.kat.valtesinikou@gmail.com. Ευνόητο είναι οτι όλα τα προσωπικά στοιχεία των λογαριασμών (Ονοματεπώνυμο, αρ. λογαριασμού κλπ) που αποκαλύπτουν τον συνδρομητή, θα παραμείνουν απόρρητα και δεν θα δημοσιοποιηθούν.

Επαφή

Συντονιστική Επιτροπή Δημοτών Βαλτεσινίκου Γορτυνίας synt.epitr.kat.valtesinikou@gmail.com