ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟΥ

2016-08-04 12:19
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016
 
Με μία πρωτοφανή απόφαση, η τριμελής επιτροπή του άρθρου 152, απέρριψε; δεν συζήτησε; (ούτε η ίδια γνωρίζει), την ένσταση των κατοίκων επι της απόφασης της αποκεντρωμένης διοίκησης. Δυστυχώς εξ αρχής γνωρίζαμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο αγώνα που απαιτεί ψυχραιμία και υπομονή. Τα πράγματα αποδεικνύουν περίτρανα ότι η διαπλοκή στην τοπική αυτοδιοίκηση ζει και βασιλεύει, όπως άλλωστε το έχει αναφέρει ευθέως και επανειλημμένως ο Συνήγορος του Πολίτη.
 
Όσοι όμως μας θεωρούν υποζύγια των αυθαίρετων αποφάσεων τους, νομίζουν ότι με αυτή την τακτική θα βαρεθούμε και θα υποκύψουμε στις παράλογες και σκοτεινές απαιτήσεις τους. Την απάντηση θα την πάρουν πολύ σύντομα.
 
Με σκοπό να ενημερωθούμε και να αποφασίσουμε τα επόμενα βήματα, θα συγκεντρωθούμε την Κυριακή 7 Αυγούστου 2016, στις 11.00 στην Ταβέρνα «Βασιλικός» του Βαλτεσινίκου. Στην συγκέντρωση πιθανότατα θα παραστεί και ο Νομικός μας Σύμβουλος για να μας ενημερώσει λεπτομερώς.
 
Θεωρούμε απαραίτητη την παρουσία τους και θα ήταν ιδιαίτερη χαρά να μας τιμήσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Πετρόπουλος Γιώργος και Σφυρής Μιχάλης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Ρέππας Θεόδωρος, όπως και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου κ.κ. Παναγούλιας Παναγιώτης & Μπουλούγαρης Ευστάθιος.
 
Με την ευκαιρία θέλουμε να επαναλάβουμε ότι τους εκπροσώπους μας στην τοπική αυτοδιοίκηση τους θεωρούμε συνοδοιπόρους μας και όχι αντιπάλους μας. Μένει και αυτοί να πιστεύουν το ίδιο για τους συγχωριανούς τους!
 
Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων Βαλτεσινίκου

 

Επαφή

Συντονιστική Επιτροπή Δημοτών Βαλτεσινίκου Γορτυνίας synt.epitr.kat.valtesinikou@gmail.com