Σχόλιο Δημοτικού Συμβούλου Μ. Σφυρή σχετικά με τα ψηφισθέντα τέλη ύδρευσης

2015-12-01 09:22

Λάβαμε και δημοσιοποιούμε σχόλιο του Δημοτικού Συμβούλου κ. Μ. Σφυρή σχετικά με την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27/11/2015 και το  Δελτίο Τύπου Νο. 2  της Συντονιστικής Επιτροπής Κατοίκων Βαλτεσινίκου.

Σαφώς και ο κάθε Δημοτικός Σύμβουλος εχει την δική του γνώμη για το κάθε θέμα που έρχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο για ψήφιση ,έτσι και στο συγκεκριμένο θέμα ανάλογα έπραξαν φτάνει να ειναι ενημερωμένοι προς το καλό του συνόλου των Δημοτών.

Ένα πραγμα όμως με προβλημάτισε και γιαυτό κάνω παρέμβαση ...το τέταρτο θέμα της πρότασης μου που κατέθεσα και οπου ζήτησα ονομαστική ψηφοφορία αναφέρεται στην απαλλαγή των Δημοτών εκείνων οπου αποδεδειγμενα δεν ειναι σε θεση να καταβάλουν τα τέλη υδρευσης να διαγράφονται απο αυτα(πολυτεκνοι- ατομα κατω απο το οριο τις φτώχειας κλπ) όπου με έκπληξη διαπίστωσα οτι κανενας Δημοτικός σύμβουλος δεν την ψήφισε.

Σφυρής Μιχάλης
Δημοτικός Σύμβουλος Γορτυνίας
email.sfirisclima@gmail.com

Η παρατήρηση μας στην πολύ εύστοχη παρέμβαση του κ. Σφυρή, είναι:

Πολύ φοβόμαστε οτι με τον τρόπο που εγκρίθηκαν τα τέλη απο την συντριπτική πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, ("τυφλή υπακοή"), μάλλον δεν υπήρχαν αυτιά για να ακούσουν οτιδήποτε άλλο. Το θέμα των τελών ύδρευσης, όπως άλλωστε και το σύνολο των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, είχαν υπερψηφιστεί πριν καν μπουν στην αίθουσα! Η φωνή του κ. Σφυρή όπως και της Συντονιστικής Επιτροπής Κατοίκων Βαλτεσινίκου, ήταν τιτίβισμα στον καταρράκτη!

 

Επαφή

Συντονιστική Επιτροπή Δημοτών Βαλτεσινίκου Γορτυνίας synt.epitr.kat.valtesinikou@gmail.com