Προσφυγή Δημότου στον Συνήγορο του Πολίτη και την Α.Δ.Π.ΔΕ & Ι

2015-12-19 12:27

Λάβαμε και δημοσιεύουμε κείμενο και όλη την αλληλογραφία που έχει διακινηθεί, λόγω της προσφυγής του Δημότη Γορτυνίας και μέλους της Συντονιστικής Επιτροπή Κατοίκων Βαλτεσινίκου Ε. Σαρτζετάκη στον Συνήγορο του Πολίτη και στον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοπονήσσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.

Σας αποστέλλω την αλληλογραφία που έχει ανταλλαγεί μεταξύ εμού, του Δημάρχου Γορτυνίας κ. Ι. Γιαννόπουλου και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοπονήσσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, στα πλαίσια προσφυγής μου προς τις Υπηρεσίες αυτές.

Όπως μπορεί κάποιος να διαπιστώσει και απο τα σχετικά έγγραφα, η προσφυγή μου στον Συνήγορο του Πολίτη αφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ την άρνηση απάντησης του Δημάρχου στο επίσημο αίτημα μου  για συνάντηση μαζί του. Φυσικά ο κ. Δήμαρχος επέλεξε να μην απαντήσει επι της ουσίας αλλά σκοπίμως να εμπλέξει υπηρεσιακούς παράγοντες στην ΜΗ απάντηση που έκανε επι του θέματος.

Αντιθέτως σε δύο έγγραφα που έχει κάνει η Α.Δ.Π.ΔΕ & Ι σε συνέχεια και της αναφοράς μου προς την υπηρεσία αυτή, ο κ. Δήμαρχος τηρεί σιγήν ιχθύος.

Επειδή λοιπόν έχει επιλέξει την τακτική της μερικής πληροφόρησης είμαι υποχρεωμένος να δημοσιοποιήσω όλη την αλληλογραφία ώστε να ενημερωθεί κάθε ενδιαφερόμενος. Απλά σημειώνω οτι στην δεύτερη απάντηση του προς τον Συνήγορο του Πολίτη είναι εντυπωσιακή η προσπάθεια του να προετοιμάσει την γραμμή αμύνης του σε πιθανόν μελλοντικές νομικές εμπλοκές. Συγκεκριμμένα αφήνει να εννοηθεί οτι υπεύθυνοι για τις όποιες αποφάσεις των τελών ύδρευσης είναι όλοι οι άλλοι εκτός απο τον ίδιο.

Με εκτίμηση

Ε. Σαρτζετάκης

Συνημμένα έγγραφα

01. Αίτημα συνάντησης με Δήμαρχο Γορτυνίας

02. Υπενθύμιση αιτήματος συνάντησης με Δήμαρχο Γορτυνίας

03. Προσφυγή Ε. Σαρτζετάκη προς Συνήγορο του Πολίτη και Α.Δ.Π.ΔΕ & Ι

04.  Επιστολή ΣτΠ προς τον Δήμαρχο

05. Επιστολή Α.Δ.Π.ΔΕ & Ι προς τον Δήμαρχο

06. 1η Απάντηση Δημάρχου προς ΣτΠ

07. Παρέμβαση Ε. Σαρτζετάκη επί απαντήσεως Δημάρχου προς ΣτΠ

08. 2η Επιστολή Δημάρχου προς Ε. Σαρτζετάκη & ΣτΠ

09. 2η Παρέμβαση Ε. Σαρτζετάκη επί απαντήσεως Δημάρχου

10. 2η Υπενθύμιση Α.Δ.Π.ΔΕ & Ι προς τον Δήμαρχο

 

Επαφή

Συντονιστική Επιτροπή Δημοτών Βαλτεσινίκου Γορτυνίας synt.epitr.kat.valtesinikou@gmail.com