Όταν άλλοι Δήμοι .... σκέπτονται!!!!

2016-07-01 11:43

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης Τριπόλεως ενέκρινε νέο τιμολόγιο ύδρευσης για τις ενότητες του Δήμου Τριπόλεως. Στην ανάλυση της αποφάσεως γράφει χαρακτηριστικά, οτι "Είναι ένα τιμολόγιο κοινωνικό κατά βάση, το οποίο διαμορφώθηκε μετά από πολύμηνη διαβούλευση με όλες τις Δημοτικές Ενότητες, στις οποίες πραγματοποιήθηκαν συσκέψεις και αλλεπάλληλες συζητήσεις γι αυτό.

Με μία γρήγορη ματιά θα διαπιστώσουμε οτι περιλαμβάνει διάφορες κατηγορίες καταναλωτών, όπως π.χ. τρίτεκνους, πολύτεκνους, ΑΜΕΑ κλπ. Επίσης διαχωρίζει τις περιοχές με παροχή απο αντλιοστάσιο και τις περιοχές με παροχή απο πηγές (χωρίς αντλιοστάσιο).

Όσο αφορά τα συνολικά ποσά που καλούνται να πληρώσουν οι καταναλωτές είναι σε πολλές περιπτώσεις ιδιαιτέρως χαμηλά και γενικά πολύ χαμηλώτερα απο αυτά που καλούμεθα εμεις να πληρώσουμε στο Δήμο Γορτυνίας.

Το ερώτημα είναι αν κάποιος εκπρόσωπος μας στον Δήμο θα κάνει τον κόπο να το μελετήσει, να το καταλάβει και να τολμήσει να πει κάτι στους πολυπράγμονες Δημοτικούς Συμβούλους, γιατί όσον αφορά το Δήμαρχο δεν νομίζουμε οτι υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.

Όλη η απόφαση της Δ.Ε.Υ.Α.Τ.

Επαφή

Συντονιστική Επιτροπή Δημοτών Βαλτεσινίκου Γορτυνίας synt.epitr.kat.valtesinikou@gmail.com