Καταχώρηση στο Facebook

2015-11-14 06:54

Μιχάλης Σφυρής

Με αφορμή το πρόβλημα που έχει προκύψει με τους λογαριασμούς ύδρευσης στο χωριό Βαλτεσινίκο και τη σχετική πρωτοβουλία που έχει ιδρυθεί θα ξεκαθαρίσω- σε απάντηση ορισμένων κακεντρεχών και κακόβουλων σχολίων- την προσωπική μου θέση.

1) Ουδέποτε φοβήθηκα ή δείλιασα να μετάσχω σε οιαδήποτε συζήτηση ή συνάντηση εργασίας

2) Από την πρώτη στιγμή που πρόβλημα είδε το φως της δημοσιότητας τοποθετήθηκα εγγράφως. Η δε τοποθέτησή μου εστάλη στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, αναρτήθηκε σε ομάδες κοινωνικής δικτύωσης ενώ κοινοποιήθηκε και σε μέλη που μετέχουν στη συντονιστική επιτροπή. Επιπρόσθετα διατυπώθηκε στα θεσμικά όργανα του Δήμου ( οικονομική επιτροπή)

3) Ο κανονισμός ύδρευσης και ο τρόπος υπολογισμού καταρτίστηκαν από το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο της περιόδου 2010-2014 και έπειτα από εισήγηση του τότε αρμόδιου αντιδημάρχου

4) Στην σημερινη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής ως Δημοτικός Σύμβουλος αλλά και μέλος αυτής εθεσα την πρόταση μου η οποία και περικλείεται στην εξής φράση "Να επικαιροποιηθεί ο κανονισμός ύδρευσης του Δήμου Γορτυνίας 2016 στις αρχές της ίσης μεταχείρισης όλων των δημοτών- με βάση τα διαμορφωμένα τοπικά χαρακτηριστικά (πχ ύπαρξη ή μη αντλιοστάσιων, επενδύσεις , αποκαταστάσεις βλαβών τοποθετηση υδρομετρητων στο συνολο των παροχων κτλ) και να λάβει τη μέγιστη δυνατή δημοσιότητα.

Ε. Σαρτζετάκης

Κύριε Σφυρή,

Έχω προσωπικά ψιλομπερδευτεί. Τελικά υποστηρίζετε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ως δίκαια όπως δηλώσατε στην εφημερίδα "Τα Μαγούλιανα"

https://syntvaltesinikou.webnode.gr/.../efimerida-ta.../

- Συμφωνείτε με την δημοτική απόφαση για το νερό;
«Συμφωνώ απολύτως, άλλωστε την έχω ψηφίσει».

ή έχετε αλλάξει άποψη;

Εν πάσει περιπτώσει γιατί όλα αυτά που λέτε εδώ δεν αποφασίζετε έστω και τώρα να τα συζητήσουμε όλοι μαζί και να αγωνιστούμε όλοι μαζί για ένα δίκαιο αποτέλεσμα;

Περιμένατε ονόματα, τα ονόματα τα γνωρίζετε. Τι άλλο περιμένετε τώρα; Ελπίζω να είμαστε όλοι αρκετά πολιτισμένοι για να αντέχουμε να κάνουμε ένα γόνιμο και ειλικρινή διάλογο χωρίς να προσπαθούμε να δείξουμε ποιός είναι πιο πολύ πατριώτης!

Νομίζω οτι δεν απαιτούνται προκλήσεις για να απαντάμε αλλά πρωτοβουλίες για να συσπειρώνουμε.

Επαφή

Συντονιστική Επιτροπή Δημοτών Βαλτεσινίκου Γορτυνίας synt.epitr.kat.valtesinikou@gmail.com