Ανοιχτή συγκέντρωση κατοίκων Βαλτεσινίκου

2017-12-12 00:10

Παρά τη διασπορά προφητειών περί επερχόμενης αποτυχίας της συγκέντρωσης, οι κάτοικοι του Βαλτεσινίκου, για μία ακόμη φορά, έδωσαν το παρόν σε μία συγκέντρωση που κεντρικό θέμα είχε την υδροδότηση της περιοχής μας και την επιδρομή του Δήμου στις τσέπες μας μέσω των τελών ύδρευσης.

Έλαμψαν δια της ΑΠΟΥΣΙΑΣ τους ο κατ εξοχήν αρμόδιος και υπόχρεος για συγκεντρώσεις τέτοιου τύπου (σύμφωνα με τον Καλλικράτη) πρόεδρος της Τ.Κ. Θ. Ρέππας, οι δημοτικοί σύμβουλοι οι εκλεγόμενοι απο την περιοχή μας Μ. Σφυρής και Γ. Πετρόπουλος όπως και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μ. Πιρπυρής. Φυσικά δεν γίνεται καν λόγος για την παρουσία του δημάρχου ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΟΡΤΥΝΙΩΝ Ι. Γιαννόπουλου. Η απουσία του ήταν εκ των προτέρων επιβεβαιωμένη. Όπως επιβεβαιωμένη είναι και η παντελής έλειψη στοιχειώδους σεβασμού προς τους δημότες του.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους και με παρεμβάσεις τους, ο δημοτικός σύμβουλος Ε. Κούλης, ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Ενότητας Ι. Φράγκος και ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Καμμενίτσας "Αγ. Γεώργιος" Π. Σιαχάμης. Αποχώρησαν όλοι οι προσκεκλημένοι χωρίς κανένα πρόβλημα (για τους παραπάνω που φοβήθηκαν να έρθουν!).

Με απόφαση των συμμετεχόντων κατοίκων εκδόθηκε:

 Δελτίο Τύπου Νο. 4/2017

Ανοικτή επιστολή προς τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας

Επαφή

Συντονιστική Επιτροπή Δημοτών Βαλτεσινίκου Γορτυνίας synt.epitr.kat.valtesinikou@gmail.com